31

Jag är urusel på att uppdatera denna bloggen, men anledningen är för att jag inte vetat vad jag ska skriva här. För jag har inte haft något jag direkt vill få ur mig, eller som jag känner för att dela med er läsare. Jag suger och ursäktar mig för det.
Men en ändring på denna bloggen kommer att ske, bara så ni vet det. Både med dess layout och vad jag kommer att skriva. Funderar på att skapa en till blogg där jag skriver mina berättelser istället. Vi får se hur jag gör och jag ursäktar mig för att ha varit en sådan skit på att uppdatera bloggen och min Subaru-kun!
JAG KOMMER INTE UPPDATERA PÅ ETT TAG, MEN DU FÅR FORTFARANDE GÄRNA KOLLA MIN BLOGG VARJE DAG (för er som gör det) OCH SE IFALL JAG HAR UPPDATERAT. Ska försöka se ifall jag kan ta mig orken och tiden till att fixa bloggens layout till helgen. Vi får se hur det blir!

30

Nu sitter man här utanför Dali och väntar på att ha teori i idrott, SEN SLUTAR JAG ! :D:D:D:D:D:D:D
Håller på att spela lite Zelda på palyr.org, det är awesome. Jag mår bra, det kanske ni märker. Happyface. Flummface. Amgface. FUDGELAUGHING.

29

Uppdatering på Subaru-kun sker idag! Se fram emot det, för vissa av er har tjatat om det. Grgrg.

28

Nu sitter man här vid skolbänken och har Estetisk kommunikation, yay! Fast det är ändå inte yay, då jag inte kan arbeta med något. För jag har gjort min skiss till mitt arbete och jag skulle göra grunden för det idag. Suck för att Lisa min lärare inte hade fixat tjockare papper, så man kan måla utan att det läcker igenom och ah.
Jag känner att jag inte gör något vettigt här borta, skulle lika gärna kunna ta min lunch nu. Men det är en skön dag den här måndagen, även om den är lite seg. För jag har bara tre lektioner idag, och jag befinner mig redan på min andra. Sen har jag lunch och sedan bär det av till Sportlife, gymmet där jag har min idrott!
Varför dagen är seg då? Jag var ju på True Talent igår, vilket betyder att jag kom hem sent.  Dessutom kan jag lova er att man såg mig (fick sms om det under sändningen). Vart jag satt? Ja, jag satt på andra raden några meter ifrån dem som deltog. Holy jizzzz!! Haha.
Efter skolan så ska jag hem, sova, plugga och datorn. Låter bra, eller hur?

27

Hej, jag har tråkigt. Tänker därför visa er min moodboard, som jag har gjort i skolan. Leave a comment!


26

Jag är så himla dålig på att uppdatera min blogg, jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Jag ska försöka bättra mig, dels för jag inte orkar en del av ers tjat, samt för att göra er nöjda. Haha, jag är så snäll.
Men vad gör jag nu? Jag sitter utanför Garbo-klassrummet bland ett par bord och stolar, tillsammans med Nicole och Felicia. Vi har väl en aning kul, skrattar till och från. Men jag vill sluta nu, för jag har ett stort begär av att rollspela, skriva på min Subaru-kun (vilket jag känner att jag inte vill göra här i skolan). Fast jag har två lektioner kvar, det intressanta är att det är två likadana lektioner efter varandra. Dvs Mediaproduktion, awesome! Vi kommer antagligen fortsätta att leka runt lite med photoshop igen, ta bort finnar etcetera.

25

jessi om 24:
jobbade inte du?

Flera utav er har nu frågat om jag inte jobbade, och jo. Jag jobbar, men jag går även i skolan.

24

Sitter i skolans café! Har det mys med Joanna, Hanna och Josefine. Det är även en aning roligt att alla i cafét sitter med antingen pcs eller macs. En skola med datornördar? Awesome.

RSS 2.0